Voščilo

Foto: Barbara Hebar

Spoštovani starši, dragi zaposleni, učenci, otroci vrtca, krajani in krajanke,

letošnje leto je bilo drugačno kot vsa do sedaj. Navaditi smo se morali na novo realnost, šolanje je več kot štiri mesece potekalo na daljavo, srečavali smo se le še na daleč in spletno, družili smo se zelo malo. Pa smo zmogli. Dokazali smo, da se znajdemo v čisto novih razmerah in da znamo biti v novih razmerah uspešni,

Kar pa je še pomembnejše, dokazali smo, da znamo v teh novih razmerah ostati povezani, dobre volje, optimistični in zaradi odgovornosti vseh vključeni v šolo in vrtec tudi zdravi.

Koledarsko leto se zaključuje. Ne bodimo žalostni, če bo pod smrekico kakšno darilo manj kot pretekla leta. Tudi dobri možje imajo težave, korona je tudi na severnem polu, nekateri božičkovi jelenčki in škratje so zboleli, drugi so v karanteni, otroci, veste, Božiček je v resnih težavah, tudi trgovine so zaprte. Pa nič hudega. Pomembno je, da smo zdravi in v krogu tistih, ki jih imamo radi.

Kot ravnateljica si želim, da se čimprej vrnemo v šolske klopi. Vsem želim mirne praznike, v letu, ki prihaja, pa čimveč optimizma in lahkega soočanja s težavami, ki nam bodo prišle na pot. Hkrati se zahvaljujem za čudovito sodelovanje skozi celotno leto. Skupaj smo nepramagljiavi in zmoremo vse, četudi na daljavo.

Srečno!

Suzana Plemenitaš, prof., ravnateljica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja